• Γάμος στη Κρήτη

    Γάμος στη Κρήτη

  • Γάμος στη Κρήτη

    Γάμος στη Κρήτη

  • Γάμος στη Κρήτη

    Γάμος στη Κρήτη

Γάμος στη Κρήτη

Η Κρήτη είναι ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός,
με αμέτρητα αξιοθέατα και με τη φημισμένη φιλοξενία της.

Κάθε Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού θα με βρείτε να καλύπτω γάμους που γίνονται σε ολόκληρη την Κρήτη, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στον Άγιο Νικόλαο ή ακόμα και στην επαρχία ή σε κάποιο άλλο ελληνικό νησί.

Ο dj Alexandros με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της βιομηχανίας του γάμου θα σας βοηθήσει να οργανώσετε μια κομψή και διασκεδαστική γαμήλια δεξίωση. Αφού συναντηθούμε μαζί σας και συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες θα δημιουργήσουμε ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα ώστε όλα να είναι συντονισμένα και οργανωμένα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσής σας στην Κρήτη.

Η μουσική της υποδοχής, ο φωτισμός, ο χώρος, η πίστα, το μουσικό πρόγραμμα θα είναι με τέτοιο τρόπο συντονισμένα ώστε να δημιουργηθεί μια συναρπαστική ατμόσφαιρα όταν θα αρχίσει ο χορός αλλά και σε όλη τη διάρκεια του.

Οπουδήποτε στη Κρήτη κι αν αποφασίσετε λοιπόν να κάνετε το γάμο σας και εάν θέλετε να μετατρέψετε τη δεξίωση σε ένα αξέχαστο μοντέρνο και νεανικό γαμήλιο πάρτι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Wedding & Party DJ Crete

Επικοινωνία

Αγίου Βασιλείου 17, Πασακάκι, 73100 Χανιά - Κρήτη
6946 235502
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φόρμα επικοινωνίας


Wedding Dj Crete on WeddingWire